Työntekijän omat sivut

Uusi digitaalinen palvelu asiakasyritystemme työntekijöille.

Uusi digitaalinen palvelu

Ifin tarjoaman uuden palvelun avulla työntekijöillä on mahdollisuus nähdä, mitä henkilövakuutusturvia työnantaja on heille ottanut ja tarkastella vakuutusten tarkempaa sisältöä. Katso miten palvelu toimii, ja kuinka saat sen käyttöön yrityksenne työntekijöille.

Työntekijän omat sivut on uusi maksuton palvelu, jonka olemme tarjonneet asiakkaillemme 1.10.2020 alkaen. Työntekijän omilla sivuilla, työntekijä näkee, mitä henkilövakuutusturvia työnantaja on heille ottanut ja voi tarkastella vakuutusten tarkempaa sisältöä.

Ensimmäisessä vaiheessa palvelu sisälsi tiedot Työtapaturmavakuutuksista sekä Terveysvakuutuksen hoitokuluturvista. Palveluun on nyt lisätty myös Matka- ja Komennusmatkavakuutukset.

Työntekijän Omat sivut vähentävät esimerkiksi yrityksen intranet-sivustojen ylläpitotyötä. Työnantaja voi jakaa tietoa ottamistaan henkilövakuutuksista työntekijälle suoraan Työntekijän Omilla sivuilla. Vakuutusturvan sisältö on helposti kaikkien käytettävissä Ifin ylläpitämänä.

Olemme saaneet paljon positiivista palautettu muista Pohjoismaista, joissa palvelu on ollut käytössä jo aiemmin.

Näin se toimii

Työnantajayrityksen yhteyshenkilö saa Ifistä linkin palveluun kirjautumista varten sähköpostilla. Tämän linkin (tai linkit, mikäli vakuutuksia on useampia) voi lähettää edelleen niille työntekijöille, jotka kuuluvat vakuutuksen piiriin.

Työntekijä kirjautuu palveluun ensimmäisellä kerralla työnantajan tarjoaman linkin kautta pankkitunnuksillaan. Saadakseen kaikki vakuutukset näkymään palvelussa, tulee jokaisesta linkistä kirjautua ensimmäisellä kerralla erikseen. Jatkossa sivustolle voi kirjautua suoraan Ifin kotisivujen (www.if.fi) kautta pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella.

Jos työntekijällä on Ifissä henkilökohtaisia vakuutuksia ja Omat sivut käytössä, näkyvät työnantajan vakuutusedut ensimmäisen kirjautumisen jälkeen myös Omilla sivuilla.

Myös muissa If-maissa voimassa olevat vakuutukset

Työntekijän Omat sivut -palvelussa on mahdollista nähdä myös ne vakuutukset, jotka työntekijällä on voimassa muissa If-maissa. Ominaisuus on hyödyllinen esim. ulkomailla työskenteleville henkilöille.

Työntekijä voi kirjautua sivuille Nordic log-in -sisäänkirjautumisen kautta minkä tahansa maan portaaliin. Muissa maissa voimassa olevat vakuutukset näytetään sen maan kielellä, jossa vakuutus on voimassa.

Jos työntekijälläsi on vakuutuksia muista maista, kutsulinkki palveluun tulee sen maan kielellä, jossa vakuutus on voimassa. Päästäkseen palveluun työntekijä klikkaa ’Näytä muiden Pohjoismaiden sisäänkirjautumisvaihtoehdot’ -painiketta, joka voi olla paikallisen maan kielellä. Tämän jälkeen työntekijän tulee tunnistautua oman kotimaansa tunnistautumistavoilla.

Työntekijä näkee kaikki omat turvansa Ifin Omien sivujen kautta

Ensimmäistä kertaa työntekijä näkee kaikki itseään koskevat henkilövakuutusturvat yhdellä kirjautumisella. Navigointi yksityisasiakkaiden Omien sivujen ja Työntekijän Omien sivujen välillä on selkeää ja sujuvaa. Samalla kerralla voi tarkastella vakuutusturvia, niihin liittyviä palveluja sekä seurata niin työhön kuin yksityiselämään liittyvien vahinkojen käsittelyvaiheita ja maksettuja korvauksia.

Ota palvelu käyttöön

Pyydä linkki palveluun sähköpostilla tai soita meille numeroon 010 514 5820.

Siru Pyykkö
henkilövakuutusasiantuntija