Ilmoita työtapaturmavahingosta helposti

Olemme lisänneet työtapaturmavakuutusasiakkaillemme yrityskohtaisen vahinkoilmoituslinkin rinnalle uuden ilmoittamisvaihtoehdon työtapaturmavahingoille. QR-koodin avulla vahingosta on mahdollista ilmoittaa älypuhelimella tai tabletilla, jolloin ilmoituksen tekemisen aloittaminen nopeutuu.

Työntekijän on ilmoitettava viipymättä vahingosta. Työnantajan on viimeistään 10 arkipäivän kuluessa ilmoitettava vahingosta Ifiin. Tämän jälkeen työnantajan HR/palkkahallinto täydentää vahingoittuneen työsuhdetiedot.

Useita toimintatapoja – mikä on sopivin sinun yrityksellesi?

Yritykselläsi on useita vaihtoehtoja rakentaa juuri teille sopiva prosessi, jolla esimiehet tekevät vahinkoilmoituksen Ifiin. Suosituin vaihtoehto on lisätä yrityksen intranettiin yrityskohtainen vahinkoilmoituslinkki, jonka kautta voi ilmoittaa vahingosta ilman henkilökohtaisia If Login -käyttäjätunnuksia.

Yrityskohtaisen linkin rinnalle tarjoamme uuden vaihtoehdon, QR-koodin. Vahingosta voi ilmoittaa älypuhelimella tai tabletilla, mikä nopeuttaa ilmoituksen teon aloittamista. 

Vahinkoilmoituslomakkeen pohjatiedot ovat samat sekä QR-koodatussa että yrityskohtaisen linkin kautta tulevissa lomakkeissa.  Näitä tietoja ovat mm. perustiedot työnantajasta ja vakuutusnumero.

Kysy lisää

Haluatko QR-koodin käyttöön yrityksessäsi? Heräsikö muita kysymyksiä vahinkoilmoitusprosessista?

Ota yhteyttä Ifin yhteyshenkilöösi tai lähetä meille viesti tällä lomakkeella 

Jouni Pekkala
henkilövakuutusasiantuntija